Jocke Solfilm & Glas

Hejsan, hejsan och välkommen till ännu ett inlägg här hos mig. Om du har letat efter en kompetent glasmästare i Västerås har du kommit helt rätt, det är i alla fall vad dagens inlägg ska handla om. Jag tänkte skriva lite mer om företaget Jocke Solfilm & Glas som jag anlitade när vi skulle glasa in vårt uterum där hemma.

Om ni läst min blogg under ett tag så vet ni troligtvis att jag och min fru köpte ett hus för lite mer än ett år sedan, det var ett hus som hade några år på nacken och behövde renovering till största del. Vi började med renoveringen inomhus direkt när vi flyttade in och för några månader sedan kom vi till det stadiet där det var uterummets tur. Att glasa in vår altan till ett uterum har stått på kartan sedan vi flyttat in men vi har letat efter en glasmästare i Västerås som kan leverera ett slutgiltigt resultat som vi kan vara helt nöjda med. Vi fick veta mycket om det här företagets tidigare jobb och det var riktigt snygga arbeten, vilket gjorde att vi kunde anlita dem med tillit. De jobbade på effektivt och noggrant utifrån våra önskemål och slutförde ingenting förens vi var 100 procent nöjda, vilket gjorde att vi efter deras jobb stod med ett uterum som toppade våra förväntningar. Om du skulle behöva hjälp med någonting inom glas eller solfilm och söker efter en kompetent glasmästare i Västerås är det här ett företag jag starkt kan rekommendera till dig eftersom jag och min fru blev så nöjda med deras jobb hos oss.